Team

Ontmoet de mensen achter Fysiotherapie Balade. Fysiotherapeuten met hun eigen specialismen.

Pim Priest

Specialisaties:
- algemene fysiotherapie,
- manuele therapie (MSc)
- dry needling
- nek, schouder- en hoofdpijnklachten
- sportgerelateerde klachten
- lid schoudernetwerk Noord-Brabant

Ik ben Pim Priest (1986), fysiotherapeut en manueel therapeut. Na afronding van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeut en heb me gespecialiseerd met de master opleiding manuele therapie. Na een aantal jaren in diverse praktijken te hebben gewerkt ben ik in juli 2021 (mede)eigenaar geworden van fysiotherapie Balade.

De afgelopen jaren heb ik een enorme passie voor het vak ontwikkeld en heb ik me vooral gespecialiseerd in hoofdpijn, nekpijn- en schouderpijn. Ook kun je met klachten aan de armen en benen zoals knie, heup, enkel en elleboog bij mij terecht. Ik kijk niet alleen naar de locatie van de klacht maar naar de mens als geheel. Afhankelijk van het type patiënt zal mijn behandeling voornamelijk bestaan uit een combinatie van manuele therapie (inclusief dry needling) en functionele oefentherapie. Het oplossen van de oorzaak van je klachten met daarbij een persoonsgerichte aanpak is waar ik voor sta!

Hans van der Valk

Specialisaties:
- ouderen fysiotherapie
- longproblematiek
- orthopedische klachten

Mijn naam is Hans van der Valk, ik ben vanaf 1983 werkzaam als algemeen fysiotherapeut in waalwijk, ik ben hier niet geboren maar wel helemaal opgegroeid. Mijn aandachtsgebieden liggen bij de ouder wordende mens, klachten aan de spieren, botten en gewrichten en longproblematiek. Fysiotherapie is in al die jaren veranderd maar de vernieuwingen en veranderingen houden het vak fysiotherapie levendig en interessant. 

Met passie voor ons mooie vak en aandacht voor de patiënt staan ik voor je klaar!

Mensgerichte aanpak gericht op de oorzaak van het probleem

Snel verlichting van klachten zodat daarna de oorzaak wordt aangepakt

Gebruik van de nieuwste innovatieve therapieën

Fabienne Janssen

Specialisaties:
- algemeen fysiotherapeut
- kinderfysiotherapeut i.o.
- dry needling

Mijn naam is Fabienne Janssen (1999) en ik ben sinds augustus 2021 werkzaam bij Fysiotherapie Balade. Als algemeen fysiotherapeut behandel ik allerlei klachten. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in dry needling. In september 2022 ben ik begonnen met de opleiding tot kinderfysiotherapeut aan Breederode Hogeschool in Rotterdam. Tijdens en na deze 3-jarige master hoop ik uw baby/kind van zijn of haar klachten af te kunnen helpen.

In mijn vrije tijd ben ik veel op het hockeyveld in Drunen te vinden. Daarnaast houd ik ervan om met vriendinnen af te spreken en op stap te gaan.

Ik kijk ernaar uit om samen met u een oplossing te zoeken voor uw klachten!

Peter Stephan

Specialisaties: 
- manuele therapie,
- dry needling,
- rug- nek- en andere gewrichtsklachten
- kaakklachten

Mijn naam is Peter Stephan. Naast mijn eigen praktijk in Genderen (sinds 1984) ben ik sinds maart 2018 ook twee middagen werkzaam bij Fysiotherapie Balade. Als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut zie ik veel patiënten met nek- en rugklachten. Ook behandel ik veel (top)sporters met deze klachten. Voetballers, wielrenners (weg/cyclocross/mountainbike) en hardlopers zie ik regelmatig voor behandelingen. Door blokkades in rug/nek gaat het optimaal functioneren op het veld of op de weg vaak net niet voor 100%. Kortom; een ervaren en allround fysiotherapeut met een no-nonsense mentaliteit.

Ricardo Trebini

Specialisaties: 
- Medewerker fysiotherapie
- Leefstyle coach
- Medische fitness

Mijn naam is Ricardo Trebini (1987) en ik ben sinds januari 2023 werkzaam bij Fysiotherapie Balade als leefstijlcoach en medewerker fysiotherapie. Voor alle leefstijl gerelateerde zaken kunt u bij mij terecht en als medewerker fysiotherapie behandel ik diverse klachten.

Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen en dat doe ik het liefste in een informele setting. Daarom heb ik gekozen voor een carrièreswitch in 2020 en ben ik begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut waarbij ik nu in mijn laatste jaar zit.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. Daarnaast geniet ik van mijn sociaal leven en onderneem graag diverse leuke activiteiten zoals; uit eten, een bioscoopbezoek, een festival bezoeken, stedentrips en vakanties.

Ik kijk ernaar uit om samen met u de beste oplossing te zoeken die bij uw situatie past.

 

Samen werken aan
een klachtenvrije toekomst?