Team

Ontmoet de mensen achter Fysiotherapie Balade. Fysiotherapeuten met hun eigen specialismen.

Pim Priest

Specialisaties:
- algemene fysiotherapie,
- manuele therapie (MSc)
- dry needling
- nek-, rug-, schouder- en hoofdpijnklachten
- sportgerelateerde klachten

Ik ben Pim Priest (1986), fysiotherapeut en manueel therapeut. Na afronding van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeut en heb me gespecialiseerd met de master opleiding manuele therapie. Na een aantal jaren in diverse praktijken te hebben gewerkt ben ik in juli 2021 (mede)eigenaar geworden van fysiotherapie Balade.

De afgelopen jaren heb ik een enorme passie voor het vak ontwikkeld en heb ik me vooral gespecialiseerd in hoofdpijn, nekpijn, rugpijn en schouderpijn. Ook kun je met klachten aan de armen en benen zoals knie, heup, enkel en elleboog bij mij terecht. Ik kijk niet alleen naar de locatie van de klacht maar naar de mens als geheel. Afhankelijk van het type patiënt zal mijn behandeling voornamelijk bestaan uit een combinatie van manuele therapie (inclusief dry needling) en functionele oefentherapie. Het oplossen van de oorzaak van je klachten met daarbij een mensgerichte aanpak is waar ik voor sta!

Hans van der Valk

Specialisaties:
- ouderen fysiotherapie
- longproblematiek
- orthopedische klachten

Mijn naam is Hans van der Valk, ik ben vanaf 1983 werkzaam als algemeen fysiotherapeut in waalwijk, ik ben hier niet geboren maar wel helemaal opgegroeid. Mijn aandachtsgebieden liggen bij de ouder wordende mens, klachten aan de spieren, botten en gewrichten en longproblematiek. Fysiotherapie is in al die jaren veranderd maar de vernieuwingen en veranderingen houden het vak fysiotherapie levendig en interessant. Vandaar dat ik nu weer een nieuwe uitdaging aanga met mijn nieuwe collega en mede eigenaar Pim Priest.

De praktijk was voorheen gevestigd in de Prof. Buysstraat 18 waarna we in 2010 verhuisd zijn naar de Balade 119. Vanaf 1 juli 2021 maken we een nieuwe start met Fysiotherapie Balade, we hebben er zin in om er weer iets moois van te maken. Met passie voor ons mooie vak en aandacht voor de patiënt staan we voor je klaar!

Mensgerichte aanpak gericht op de oorzaak van het probleem

Snel verlichting van klachten zodat daarna de oorzaak wordt aangepakt

Gebruik van de nieuwste innovatieve therapieën

Fabienne Janssen

Specialisaties:
- algemeen fysiotherapeut
- kinderfysiotherapeut i.o.
- dry needling

Mijn naam is Fabienne Janssen (1999) en ik ben sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Balade. Als algemeen fysiotherapeut behandel ik allerlei klachten. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in dry needling.

In mijn vrije tijd ben ik veel op het hockeyveld in Drunen te vinden, waar ik in dames 3 speel. Daarnaast houd ik ervan om met vriendinnen af te spreken en op stap te gaan.

Ik kijk ernaar uit om samen met u een oplossing te zoeken voor uw klachten!

Peter Stephan

Specialisaties: 
- manuele therapie,
- dry needling,
- rug- nek- en andere gewrichtsklachten
- kaakklachten

Mijn naam is Peter Stephan. Naast mijn eigen praktijk in Genderen (sinds 1984) ben ik sinds maart 2018 ook twee middagen werkzaam bij Fysiotherapie Balade. Als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut zie ik veel patiënten met nek- en rugklachten. Ook behandel ik veel (top)sporters met deze klachten. Voetballers, wielrenners (weg/cyclocross/mountainbike) en hardlopers zie ik regelmatig voor behandelingen. Door blokkades in rug/nek gaat het optimaal functioneren op het veld of op de weg vaak net niet voor 100%. Kortom; een ervaren en allround fysiotherapeut met een no-nonsense mentaliteit.

Samen werken aan
een klachtenvrije toekomst?