Sporten

Bij Fysiotherapie Balade Waalwijk hebben wij alle faciliteiten in huis om te kunnen sporten. We bieden diverse groepslessen aan zoals medische fitness, ouderfitness en leefstyle gerichte fysiofitness. Kijk hieronder wat de mogelijkheden bij ons zijn.  

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651


Leefstijlgerichte fysiofitness

Wilt u echt doelgericht iets aan uw gezondheid doen? Waarbij u klachten aan uw spieren of gewrichten, hart en long problematiek of andere gezondheid gerelateerde klachten kunt voorkomen? Leefstijlgerichte fysiofitness is een nieuw programma van Fysiotherapie Balade voor een optimale gezondheid en het voorkomen van verder klachten.

Het programma start met een intake, leefstijlanalyse en een gezondheidscheck. We brengen hierbij uw gezondheid in kaart door o.a. het meten van uw vetpercentage, conditie en krachttesten, longfunctie, saturatie (zuurstofopname), hartslag en bloeddruk. Deze resultaten bespreken we in een individueel gesprek, waarbij we ook uw wensen en de mogelijkheden van uw gezondheid bekijken.

U ontvangt een individueel op maat gemaakt programma, waarin U onder begeleiding van een fysiotherapeut, medische fitness trainer en een leefstijl coach gaat werken aan een optimale gezondheid en het voorkomen van klachten.

Hoe ziet het programma eruit?

- groepstraining (max. 7 personen, 1 keer per week)

- individuele gesprekken (elke 6 weken)

- thema bijeenkomsten over bijv. voeding, stressmanagement en slaapkwaliteit

- evaluatiemomenten incl. nieuwe metingen om uw voortgang bij te houden

Uit onderzoek blijkt dat een optimale gezondheid en het voorkomen van gezondheid gerelateerde klachten niet alleen wordt bereikt door sporten en of beweging, maar dat ook leefstijl een belangrijke rol speelt. Wilt u dus echt aan uw gehele gezondheid werken en meetbare resultaten halen? Schrijf je dan in voor het leefstijlgerichte fysiofitness programma!

Het leefstijlgerichte fysiofitness programma start in oktober 2023 en kost €70,- per maand. U sluit hierbij een abonnement af van 3 maanden daarna kunt u maandelijks opzeggen. De intake kost eenmalig €65,-. 

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem contact op via telefoonnummer 0416-337651 (bellen of WhatsApp) of via email op info@fysiotherapiebalade.nl

Medische fitness en senioren fitness in groepsverband
Training in groepsverband waarbij er een fysiotherapeut/medische fitness trainer aanwezig is in de zaal die u begeleidt. Bij aanvang krijgt u een intake voor u een individueel trainingsprogramma gericht op uw klachten en doelen. Denk hierbij aan preventie van klachten, minder pijn tijdens bewegen of bijhouden van uw conditie. Bij senioren fitness werken we ook aan zelfredzaamheid in het dagelijks leven, evenwicht en valpreventie.

Vrij sporten
Bij fysiotherapie Balade bieden wij ook de mogelijkheid om vrij te kunnen trainen. U sluit een abonnement af waarbij u één of twee keer per week bij ons kunt sporten. U bepaald daarbij zelf wanneer u komt (tijdens openingstijden), met uitzondering van de momenten wanneer er groepstrainingen worden gegeven.

 


 

Prijzen abonnementen

Abonnentsvorm

Prijs per maand

1 keer per week vrij sporten

€ 35,-

2 keer per week vrij sporten

€ 45,-

1 keer per week Medisch fitness of ouderen fitness

€ 45,-

2 keer per week Medisch fitness of ouderen fitness

€ 55,-

1 keer per week leefstijlgerichte fysiofitness

€ 70,-

Intake voor alle abonnementen

€ 65,- (eenmalig)

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met uitzondering van de leefstylegerichte fysiofitness, waarbij u een abonnementsvorm van 3 maanden afsluit.