Knieklachten

Bij knieklachten wordt pijn rondom de knie gevoeld. Vaak gaan de knieklachten gepaard met zwelling rondom het kniegewricht. Knieklachten kunnen ontstaan door slijtage, overbelasting of een trauma tijdens het sporten. Fysiotherapie Balade is gespecialiseerd in het behandelen van knieklachten. Heeft u last van knieklachten? Maak dan direct een afspraak met één van onze specialisten.

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651

Knieklachten

Bij knieklachten wordt pijn rondom de knie gevoeld. Vaak gaan de knieklachten gepaard met zwelling rondom het kniegewricht. Knieklachten kunnen ontstaan door slijtage, overbelasting of een trauma tijdens het sporten. Fysiotherapie Balade is gespecialiseerd in het behandelen van knieklachten. Zowel sportgerelateerde klachten als slijtage en overbelastingsklachten worden door ons veelvuldig behandeld. Ook het begeleiden van patiënten na een knieoperatie behoort tot een van onze specialisaties.


Artrose/slijtage van de knie

Bij artrose van de knie wordt het kraakbeen minder van kwaliteit. Hierdoor kunnen knieklachten optreden zoals pijn, stijfheid en zwelling. Meestal is knieartrose goed te behandelen middels fysiotherapie. Een aantal jaar geleden is fysiotherapie bij knieartrose zelfs door de overheid teruggezet in de basisverzekering van uw zorgverzekering, gezien het feit dat fysiotherapie in veel gevallen een beter alternatief is dan een knieoperatie. Bij fysiotherapie Balade staan diverse specialisten voor u klaar om uw klachten te verminderen en zelfs op te lossen. Wij stellen een specifiek behandelplan voor u op zodat u direct verlichting van klachten krijgt en ook de oorzaak van de klachten wordt aangepakt.


Sportgerelateerde knieklachten

Bij fysiotherapie Balade zijn wij ook gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten zoals een voorste of achterste kruisband blessure, meniscusletsel, of letsel van de binnen of buitenbanden. Wij hebben als doelstelling om je zo snel mogelijk weer klachtenvrij te laten participeren aan je favoriete sport!