Nekhernia

Onze manueel therapeuten bij fysiotherapie Balade Waalwijk zijn speciaal opgeleid voor het behandelen van een nekhernia. 
Wil je meer informatie over het behandelen van een nekhernia en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en/of lees hieronder nog meer achtergrond informatie.

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651


Nekhernia

Een hernia in de nek is een zeer pijnlijke aandoening. De oorzaak van een hernia is dat er een zenuw in je nek wordt afgekneld door een vernauwing of uitstulping in de lage rug. Je voelt nekpijn en vooral een elektrische schietende pijn of een brandende pijn in je arm meestal tot aan de hand. Daarnaast gaat een hernia vaak gepaard met een doof gevoel, tintelingen en/of krachtverlies in de arm en/of hand. De pijn in de arm is vaak heviger van aard dan de pijn in de nek. Gelukkig gaan de klachten van een hernia meestal binnen 3 maanden tot een half jaar vanzelf over mits de juiste adviezen in acht worden genomen en de juiste therapie wordt ingezet. Deze therapie moet specifiek op uw klachten en symptomen worden afgestemd.

Bij Fysiotherapie Balade kijken wij samen met jou welke behandeling het beste bij je klachten en hulpvraag passen en staat jouw hulpvraag centraal in de behandeling. We kunnen er voor zorgen dat de fysieke klachten zoals nekpijn en de armpijn minder worden. Wanneer nodig dan stellen we een specifiek afgestemd oefenprogramma voor je op zodat je optimaal kan herstellen.