Nekklachten

Fysiotherapie Balade is gespecialiseerd in het behandelen van (chronische) nekklachten. We zoeken naar de oorzaak van je nekklachten en behandelen deze klachten met de nieuwste moderne technieken zoals dry needling, triggerpoint therapie, manuele therapie en stabiliteitstraining van de nek. Daarnaast is ons uitgangspunt om na de eerste behandeling al direct verlichting van je klachten te krijgen! Wil je meer weten over de oorzaak en de behandeling van (chronische) nekklachten? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651


Nekklachten

Nekklachten komen tegenwoordig steeds vaker voor. Je voelt pijn in je nek en schouders wat soms kan uitstralen naar je hoofd (zie hoofdpijnklachten), je bovenrug (zie bovenrugklachten) en armen. Daarnaast voelen je spieren meestal verkrampt aan en heb je moeite om je hoofd te draaien. Nekpijn ontstaat vaak door overbelasting, stress of juist te weinig beweging. De meeste nekklachten zijn onschuldig maar zijn wel erg vervelend en kunnen een belemmering zijn in dagelijkse actviteiten zoals langdurig zitten, autorijden en tillen. 

Bij fysiotherapie Balade Waalwijk kijken we niet alleen naar de symptomen maar ook de oorzaak van jouw rugpijn. Het eerste doel van onze behandeling is om zo snel mogelijk verlichting van je klachten te krijgen door middel van onze onderscheidende aanpak. Door het gebruik van innovatieve therapieën zoals dry needling, moderne manuele therapie en triggerpoint therapie merk je al direct resultaat na één behandeling en kan je snel weer je dagelijkse activiteiten op een normale manier oppakken. Daarna gaan we samen met u kijken naar de onderliggende oorzaak van uw klachten zodat u in de toekomst kan voorkomen dat de klachten weer opnieuw optreden. Heb je al een lange periode nekklachten? Of heb je net acuut nekpijn gekregen? Maak dan direct bij een afspraak bij een van onze specialisten.