Schouderklachten

Heeft u last van klachten aan de schouder? Wij zijn lid van het schoudernetwerk Noord-Brabant en gespecialiseerd in schouderpijn.  Wil je meer informatie over het behandelen schouderklachten en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en/of lees hieronder nog meer achtergrond informatie.

Maak een afspraak   Bel: 0416-337 651

Schouderklachten

Schouderklachten zijn klachten die meestal pijn geven in de bovenarm. Activiteiten zoals het optillen van je arm, aankleden of iets tillen geeft vaak klachten. Ook kunnen de klachten optreden tijdens het slapen. Tussen je bovenarm en het schouderdak ligt het schoudergewricht. In dit gewricht kunnen diverse problemen optreden. 

Er kunnen diverse aandoeningen de oorzaak zijn van uw schouderklachten zoals
- Frozen shoulder
- Schouderinstabiliteit
- Impingement / subacromiaal pijnsyndroom

Bij Fysiotherapie Balade zijn wij specifiek gespecialiseerd in schouderklachten zoals een frozen shoulder, instabiliteit of impingement klachten. Ook voor de revalidatie na een schouder operatie kan u bij ons terecht. We kijken samen met jou welke behandeling het beste bij je klachten en hulpvraag passen en staat jouw hulpvraag centraal in de behandeling. We kunnen er voor zorgen dat de schouderklachten minder worden. Wanneer nodig dan stellen we een specifiek afgestemd oefenprogramma voor je op zodat je optimaal kan herstellen.