Bil- en beenklachten

Heeft u last van bil- of beenklachten? Fysiotherapie Balade is gespecialiseerd in het verhelpen van deze klachten. Wil je snel verlichting van je klachten en ook de oorzaak aanpakken van je probleem? Maak dan direct een afspraak met één van onze specialisten.

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651

Bil- en beenklachten

Pijnklachten aan je been en bil komen veelvuldig voor. Je voelt pijn ter hoogte van je bil die soms kan uitstralen naar je been.

Deze klachten aan de bil kunnen diverse oorzaken hebben zoals heupproblemen, rugproblemen (hernia) een slijmbeursontsteking (bursitis trochanterica) of het piriformis syndroom.

Bij Fysiotherapie Balade zijn we gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten. Door de meest innovatieve therapieën zijn we in staat je snel verlichting te geven van klachten! Bij de intake onderzoeken we waar de klachten vandaan komen en stellen samen met jou een behandelplan op. Wil je weten wat de oorzaak is van je klachten en wil je een behandeling waarbij ook de oorzaak van de klachten wordt opgelost? Neem dan direct met ons contact op.