Slijmbeursontsteking (bursitis trochanterica)

Heeft u last van een slijmbeursonsteking? Of weet u dit niet maar wil u dit graag te weten komen? Fysiotherapie Balade is gespecialiseerd in het verhelpen van deze klachten. Wil je snel verlichting van je klachten en ook de oorzaak aanpakken van je probleem? Maak dan direct een afspraak met één van onze specialisten.

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651


Slijmbeursontsteking (bursitis trochanterica)

Bursitis trochanterica is een slijmbeursontsteking aan de buitenzijde van je bovenbeen.
Je voelt pijn aan de buitenkant van je bovenbeen, je hebt moeite met lopen en kan er niet of moeizaam op liggen. Vaak is de oorzaak van deze slijmbeursontsteking een overbelasting. Deze overbelasting kan diverse oorzaken hebben zoals een rugprobleem of een probleem in de coördinatie van je spieren.

Fysiotherapie Balade kijkt direct naar de oorzaak van je klachten en probeert deze te achterhalen tijdens het lichamelijk onderzoek. Er wordt niet alleen gekeken naar de locatie van de klachten maar ook waar de klachten vandaan komen. Wil jij weten waar de klachten vandaan komen, wat je hier aan kan doen en direct verlichting hebben van klachten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!