Heupklachten

Heeft u last van heupklachten? Zowel bij arthrose en heupoperatie als bij andere oorzaken van uw heupklachten kan u bij ons terecht. Fysiotherapie Balade Waalwijk is gespecialiseerd in het verhelpen van deze klachten. Wil je snel verlichting van je klachten en ook de oorzaak aanpakken van je probleem? Maak dan direct een afspraak met één van onze specialisten.

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651


Heupklachten

Heupklachten komen veelvuldig voor kunnen diverse oorzaken hebben. Ter hoogte van je lies zit het heupgewricht waar diverse klachten kunnen ontstaan.

De pijnklachten zijn meestal gelokaliseerd in je lies, bil of zijkant van je bovenbeen. Soms gaan de klachten gepaard met stijfheid van de heup en/of het klikken of knakken in je lies.

Activiteiten zoals lopen, opstaan uit een stoel of uit bed of sporten kunnen klachten geven. De meest voorkomende oorzaak van heupklachten bij oudere mensen is heupartrose. Bij jongere mensen is vaak een inklemming (impingement), een snapping hip of een disfunctioneren van het si gewricht de oorzaak van de klachten.

Bij Fysiotherapie Balade zijn we gespecialiseerd in het behandelen van heupklachten. Door de meest innovatieve therapieën zijn we in staat je snel verlichting te geven van klachten! Bij de intake onderzoeken we waar de klachten vandaan komen en stellen samen met jou een behandelplan op. Wil je weten wat de oorzaak is van je heupklachten en wil je een behandeling waarbij ook de oorzaak wordt opgelost? Neem dan direct met ons contact op.