Scoliose

Een scoliose is een zijwaartse kromming en verdraaiing van de wervelkolom. Is er bij u sprake van een scoliose en ervaart u hier klachten van? Fysiotherapie Balade Waalwijk is gespecialiseerd in het verhelpen van deze klachten. Wil je snel verlichting van je klachten en ook de oorzaak aanpakken van je probleem? Maak dan direct een afspraak met één van onze specialisten.

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651Scoliose

Een scoliose is een zijwaartse kromming van de wervelkolom. Vaak gaat deze kromming gepaard met een verdraaiing van de wervelkolom. De zijwaartse kromming kan op meerdere van de wervelkolom optreden. Deze aandoening kan in sommige gevallen behoorlijke rugklachten geven. De rugklachten kunnen in je nek, middenrug en onderrug optreden. Vaak gaan de klachten gepaard met stijfheid van de middenrug. Soms kan de rug pijnlijk en vermoeid aanvoelen.

Fysiotherapie Balade Waalwijk is gespecialiseerd in het behandelen van klachten die komen door een scoliose. Door middel van de nieuwste moderne fysiotherapietechnieken zoals dry needling, core stabiliteitstraining en manuele mobilisaties kunnen jouw klachten een stuk minder worden.

Bij de eerste behandeling proberen we direct verlichting te geven van klachten. Daarnaast stellen we een behandelplan op zodat we jouw klachten in de toekomst tot een minimum kunnen beperken. We pakken dus niet alleen de directe symptomen aan maar zorgen voor een structurele oplossing zodat jij in de toekomst minder of helemaal geen hinder ondervindt van jouw scoliose klachten.

Wilt u direct verlichting van uw klachten en ook een structurele oplossing voor uw probleem? Neem dan direct met ons contact op.

Bij Fysiotherapie Balade Waalwijk kijken wij samen met jou welke behandeling het beste bij je klachten en hulpvraag passen en staat jouw hulpvraag centraal in de behandeling. We kunnen er voor zorgen dat de fysieke klachten zoals de rugpijn en nekpijn minder worden.  Wanneer nodig dan stellen we een specifiek afgestemd oefenprogramma voor je op zodat je optimaal kan herstellen. Komen bovenstaande klachten bekend voor? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten!