Lage rugpijn

Onze therapeuten bij fysiotherapie Balade Waalwijk zijn speciaal opgeleid voor het behandelen van lage rugpijn klachten. Wil je meer informatie over de symptomen van lage rugpijn klachten, onze behandelmethode en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en/of lees hieronder nog meer achtergrond informatie.

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651


Lage rugpijn

Bij fysiotherapie Balade Waalwijk kijken we niet alleen naar de symptomen maar ook de oorzaak van jouw rugpijn. Het eerste doel van onze behandeling is om zo snel mogelijk verlichting van je klachten te krijgen door middel van onze onderscheidende aanpak. Door het gebruik van innovatieve therapieën zoals dry needling, moderne manuele therapie en triggerpoint therapie merk je al direct resultaat na één behandeling en kan je snel weer je dagelijkse activiteiten op een normale manier oppakken. Daarna gaan we samen met u kijken naar de onderliggende oorzaak van uw klachten zodat u in de toekomst kan voorkomen dat de klachten weer opnieuw optreden. Heb je al een lange periode lage rugpijn? Of heb je net acuut lage rugpijn gekregen? Maak dan direct bij een afspraak bij een van onze specialisten.

Achtergrond informatie

Als jij last hebt van pijn in de onderrug dan spreken we van lage rugpijn. Lage rugpijn is meestal aanwezig in de lenden, bij het bekken of in de billen. Soms gaat lage rugpijn gepaard met uitstralende pijn naar een van de benen. Het kan acuut (minder dan 3 maanden) of chronisch (langer dan 3 maanden) aanwezig zijn. Lage rugpijn is meestal een onschuldige aandoening maar kan wel erg vervelend zijn in je functioneren. Lage rugpijn gaat meestal binnen 6 weken vanzelf over. Echter hebben mensen in die 6 weken behoorlijk veel moeite om normaal te functioneren. Door middel van direct een behandeling in te zetten kan het herstel snel bespoedigd worden.  Zowel in de acute als chronische fase kunnen wij u helpen om snel weer beter te kunnen functioneren.