Midden rugpijn en pijnklachten tussen de schouderbladen (thoracale klachten)

Onze fysiotherapeuten bij fysiotherapie Balade Waalwijk zijn speciaal opgeleid voor het behandelen van klachten tussen de schouderbladen (thoracale klachten).  Wil je meer informatie over het behandelen van een thoracale klachten of klachten tussen de schouderbladen en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en/of lees hieronder nog meer achtergrond informatie.

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651


Klachten tussen de schouderbladen (thoracale klachten)

Klachten tussen schouderbladen en in het midden van de rug, ook wel thoracale klachten genoemd, komen regelmatig voor. De klachten kunnen constant zijn, maar ze kunnen ook alleen optreden wanneer je bepaalde werkzaamheden verricht. De klachten kunnen ontstaan tijdens en na langdurige statische houdingen, denkt bijvoorbeeld aan het te lang de computer zitten en niet genoeg bewegen. Daarnaast ervaren steeds meer mensen stress. Deze factoren kunnen resulteren in (pijn)klachten in het midden van de rug en tussen de schouderbladen. Veelvoorkomende symptomen zijn onder andere:

  • Stekende rugpijn in de midden rug.
  • Uitstralende pijn naar de schouders en/of armen.
  • Stijfheid.
  • Moeite met bewegen.

Deze klachten kunnen je zeer belemmeren in uw dagelijks leven. Fysiotherapie Balade Waalwijk is gespecialiseerd in het verhelpen van deze vervelende klachten. Door middel van innovatieve therapieën in te zetten, zoals dry needling en moderne manuele therapie, heb je vaak direct verlichting van je klachten. Daarnaast wordt samen met jou gezocht naar de oorzaak van het probleem waardoor we voorkomen dat de klachten weer terugkomen en/of niet volledig worden opgelost. Wil je snel verlichting van je klachten en ook de oorzaak aanpakken van je probleem? Maak dan direct een afspraak met één van onze specialisten.