Lage rugpijn

Heb je klachten aan je rug? Fysiotherapie Balade is gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten. Wij helpen u graag verder!

Maak een afspraak     Bel: 0416-337 651

Lage rugpijn

Als jij last hebt van pijn in de onderrug dan spreken we van lage rugpijn. Lage rugpijn is meestal aanwezig in de lenden, bij het bekken of in de billen. Soms gaat lage rugpijn gepaard met uitstralende pijn naar een van de benen. Het kan acuut (minder dan 3 maanden) of chronisch (langer dan 3 maanden) aanwezig zijn.

Lage rugpijn is meestal een onschuldige aandoening maar kan wel erg vervelend zijn in je functioneren. Lage rugpijn gaat meestal binnen 6 weken vanzelf over. Echter hebben mensen in die 6 weken behoorlijk veel moeite om normaal te functioneren. Door middel van direct een behandeling in te zetten kan het herstel snel bespoedigd worden.  Zowel in de acute als chronische fase kunnen wij u helpen om snel weer beter te kunnen functioneren.

Het doel van onze behandeling is dan ook om je zo snel mogelijk van je klachten af te laten komen door middel van onze onderscheidende aanpak. Door het gebruik van innovatieve therapieën zoals dry needling, moderne manuele therapie en triggerpoint therapie merk je al direct resultaat na één behandeling en kan je snel weer je dagelijkse activiteiten op een normale manier oppakken. Daarna gaan we samen met u kijken naar de onderliggende oorzaak van uw klachten zodat u in de toekomst kan voorkomen dat de klachten weer opnieuw optreden. Heb je al een lange periode lage rugpijn? Of heb je net acuut lage rugpijn gekregen? Maak dan direct bij een afspraak bij een van onze specialisten.